Ам ачна сел тра в Черкассах

Уточняйте актуальные цены и наличие у поставщика
Дата обновления: 03.05.2018 Просмотров: 19
Распечатать:
от 6 050 до 6 100 грн/т
Под заказ
Оплата: 100% предоплата
Регионы доставки: УКРАИНА, Черкассы (гл. офис) ...
Компанія «AГРОХІМПРОДУКТ» пропонує українським аграріям якісну аміачную селітру, а також інші види добрив від ведучих вітчизняних і зарубіжних виробників.
Аміачна селітра - являє собою кристалічний порошок або гранули білого кольору з жовтуватим відтінком, сіль азотної кислоти. Добре розчиняється у воді, аміаку, піридині, метанолі, етанолі. У звичайних атмосферних умовах розкладається вкрай повільно. Щільність 1,725 г/см³. Температура плавлення - 169,6° C, температура кипіння - 235° C, температура розкладання - 210° C.
Це добре розчинне високоефективне мінеральне амонійно-нітратне висококонцентроване добриво. Містить 34,4 % азоту. Для сільського господарства аміачна селітра випускається у вигляді гранул сферичної форми. Серед всіх добрив вона займає перше місце по використанню в сільському господарстві, яке становить 55-60 % ринку мінеральних добрив. Володіє високою гігроскопічністю, щоб не відволожується додають добавки поглинають вологу: мелений вапняк, крейда, фосфоритне борошно, фосфогіпс.
Застосовується для мінерального живлення культур при основному, передпосівному внесенні та для підживлення сільськогосподарських культур. Найбільша ефективність досягається при використанні аміачної селітри для ранньовесняного підживлення озимої пшениці, озимого ріпаку а також для внесення поверхнево чи локально до посіву або при посіві ярих культур, підживлення технічних, овочевих та баштанних культур. Високий ефект виходить при спільному внесенні з фосфором та калієм. Заборонено аміачну селітру вносити під огірки, кабачки, патисони та гарбузи, так як сприяє накопиченню нітратів!
Ціни в даній пропозиції орієнтовні і будуть залежати від об’ємів купівлі, умов постачання та умов оплати. Остаточна ціна буде встановлена під час переговорів.
Виробник Україна
Доставка по всій Україні

Внимание! Данная страница не является публичной офертой, фактическая цена предоставления товара или оказания услуги Ам ачна сел тра может отличаться от от 6 050 до 6 100 грн/т. Для уточнения цены обратитесь, пожалуйста, в организацию Марина по почте или телефону.

Более выгодные предложения

16.91 грн/кг
есть в наличии
Днепропетровск
39.02 грн/кг
есть в наличии
Днепропетровск
60 грн/л
есть в наличии
Запорожье
На портале 9 лет 4 месяца
Черкассы
Телефоны:
38 Показать номер
Уровень сервиса
Ам ачна сел тра: предложение от организации Марина в рубрике "Удобрение" по цене от 6 050 до 6 100 грн/т. Совершите покупку сейчас или посмотрите аналоги 1 организации Черкасс